Velkommen til Generasjonslekene i Bodø 21. mai!

Bodø er én av 18 kommuner som er valgt ut til å arrangere Generasjonslekene i 2022 med hjelp fra Senteret for et aldersvennlig Norge. Her er det duket for lek og moro for alle bodøværinger, uansett alder!

I Bodø gjennomføres Generasjonslekene på Rådhusplassen som en del av Frivillighetsfestivalen som arrangeres i Bodø sentrum lørdag 21. mai kl. 11-15. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Bodø Frivilligsentral, Bodø2024, Bodø Idrettsråd, Studentorganisasjonen i Bodø, Bodø kommune, Tusenhjemmet Kultur- og Kunnskapssenter, Batteriet Nord-Norge og frivillige lag og foreninger i byen vårres.

Generasjonslekene har aktiviteter som bidrar til mangfold og inkludering på tvers av generasjoner. Her sørger frivilligheten i samarbeid med kommunen for en fin arena der både to, tre og fire generasjoner kan være sammen og konkurrere med andre. 

Her kan alle delta – uansett fysiske forutsettinger. 

Hvem blir byens rullatormester? Eller foretrekker du kanskje potetløp, fotball, sykling, ballongsmelling eller quiz? Her kan alle være med - og alle får gullmedalje!

Lagene skal ha minimum to generasjoner, men det trenger ikke å være et "familielag". Her kan man invitere med seg en god nabo eller en kollega. Vi vil også sammen med blant annet Studenter, Flyktningkontoret og ulike organisasjoner jobbe for inkludere de som ikke har noen familielag ved å invitere til og sette sammen lag. 

Vi oppfordrer alle bodøværinger til å sette av datoen, sette sammen lag og bli med på en fantastisk feiring av frivilligheten i Bodø!

­For nærmere informasjon, kontakt Bodø Frivilligsentral:

Daglig leder Knut S. Brinchmann, knut.store.brinchmann@bodo.kommune.no, tlf. 93429100

Prosjektmedarbeider Ingrid Simonsen, ingridagathe86@gmail.com, tlf. 95150723

Les mer om Generasjonslekene og Senteret for et aldersvennlig Norge på www.aldersvennlig.no

2024 © Bodø frivilligsentral