Knut Ole Nordlie tildelt Bodø kommunes Frivillighetspris

Bodø kommunes frivillighetspris 2023 tildeles Knut Ole Nordlie. Han får prisen for sitt enorme engasjement for Tverlandet IL og hele lokalsamfunnet på Tverlandet. På bildet er årets vinner flankert av ordfører Odd Emil Ingebrigtsen (t.h.) og daglig leder Knut S. Brinchmann i Bodø Frivilligsentral. Foto: Aleksander Ramberg, Bodø kommune.

Vinneren av Bodø kommunes Frivillighetspris 2023 ble torsdag offentliggjort av ordfører Odd Emil Ingebrigtsen under et arrangement i Folkeforum på Rådhuset i Bodø.

I sin tale til vinneren sa ordføreren blant annet følgende:

«Det kan virke som om årets vinner av frivillighetsprisen har flere timer i døgnet enn andre når han organiserer, representerer, fikser og tilrettelegger for at barn og unge i nærmiljøet skal ha en best mulig fritid.

Knut Oles utrettelige engasjement omfatter ikke bare idrett, men også lokalsamfunnet som helhet. Han har ledet lokalutvalget, korps og drill, samt idrettslaget på Tverlandet siden han var en ung mann.

Alle vet hvem Knut Ole er, og det er han det ringes til når noe skal fikses i idrettslaget eller lokalsamfunnet.»

– En veldig fin pris 

Det var en svært fornøyd Knut Ole Nordlie som mottok prisen.

– Det er utrolig flott å få denne prisen. Og så er det en øvelse i å ta imot hyllest, sier prisvinneren og påpeker at det er nettopp det å glede andre som gir motivasjon.

– Denne prisen henger høyt for meg. Det er en veldig fin pris, og jeg er privilegert som får den, sier Knut Ole Nordlie og synes det var et trivelig arrangement i folkeforumet denne torsdagen.


– Flott å få hedre hverdagshelter

Ordfører Odd Emil Ingebrigtsen er glad for å få dele ut denne prisen.

– Frivilligheten er limet i samfunnet og det er veldig flott å kunne hedre hverdagshelter som Knut Ole, sier ordføreren etter prisutdelingen.

– Det er en utrolig mengde med engasjement og det er mange ildsjeler som finner stor glede i å glede andre, og det er en ære å få dele ut en slik pris, sier Odd Emil Ingebrigtsen.

2024 © Bodø frivilligsentral