Statsrådbesøk til lunsj mandag 7. juni!

Statsråd Kjell Ingolf Ropstad med følge inviterte seg selv til Bodø Frivilligsentral og Tusenhjemmet for å høre nærmere om vårt prosjekt «Eldre Bodøværinger på middag».

Statsråden hadde hørt om Bodø-prosjektet – og ville gjerne være med på middag 😊

Siden vi ikke starter med middager for eldre hjemmeboende før 17. juni, ble det i stedet lunsj med inviterte gjester i Tusenhjemmet Kulturkafe.

Morsomt og spennende var det også at TV2 Nyhetskanalen overførte direkte fra lunsjen. En flott mulighet til å presentere både prosjektet, Frivilligsentralen og våre flotte samarbeidspartnere :

Tusenhjemmet Kultur- og Kunnskapssenter

Bodø Røde Kors

Hjemmetjenesten i Bodø kommune


Formålet med prosjekt «Eldre Bodøværinger på middag» er å motvirke fysiske og psykiske konsekvenser av sosial isolasjon og å legge til rette for at eldre igjen kan være del av et sosialt fellesskap.

Fra juni – oktober inviterer vi inntil 300 eldre hjemmeboende Bodøværinger på middag i Tusenhjemmet Kulturkafe. Middagene tilbys en fast dag i uka, med utvidet åpningstid og forhåndsbestilling av bord begrenset oppad til 30 personer per middag. Kafeen vil i utgangspunktet også være åpen for andre betalende gjester (familiemedlemmer, venner eller andre besøkende) så lenge det er plass i henhold til de til enhver tid gjeldende smittevernreglene.

Tilbudet tilbys kun en gang per person, og dekker mat og drikke (ikke alkoholholdige drikkevarer) inntil kr. 250 per kuvert. Frivillige som ledsager de eldre betaler ikke egenandel.

Transport til og fra Tusenhjemmet (taxi eller egen bil) dekkes etter regning inntil kr. 500,-.

For påmelding eller nærmere informasjon, kontakt:

Daglig leder Knut S. Brinchmann i Bodø Frivilligsentral, knut.store.brinchmann@bodo.kommune.no

Frivillighetskoordinator Cecilie Haugseth, Tusenhjemmet, cecilie.haugseth@tusenhjemmet.no


2024 © Bodø frivilligsentral