Frivillighetsfestivalen i Bodø 21. mai ble en folkefest!

Både Frivillighetsfestivalen og Generasjonslekene ble gjennomført til terningkast 6 - både fra 63 organisasjoner, værgudene og tusenvis av glade mennesker i Bodø sentrum!

Tusen takk til 63 frivillige lag og foreninger som ble med på å lage folkefest i Bodø sentrum lørdag 21. mai. 


Vi opplevde dette som en fantastisk folkefest og et flott utstillingsvindu for å feire, vise frem og rekruttere nye deltagere til frivillige organisasjoner i byen vår. Sammen fylte vi rett og slett sentrum og Rådhusplassen med glede, inkludering og mangfold. 


Varaordfører Ola Smeplass viste seg å være en hard konkurrent i flere øvelser under Generasjonslekene, og imponerte spesielt i stylteløp, konglekasting og rullatorløp! :-)


Vi kommer til å invitere dere som var med til en frivillighetsfest i desember – og satser på at både Frivillighetsfestivalen og Generasjonslekene kan bli et fast arrangement i bybildet hver vår? Men først må vi få igjen pusten etter årets arrangement! 😊


For flere bilder fra folkefesten, se vår facebookside: Bodø Frivilligsentral | Facebook 

Del gjerne dine private bilder med oss, og vi håper alle organisasjonene som deltok kan bruke et par minutter på å svare på noen kjappe spørsmål vi har sendt dere på epost - slik at vi kan gjennomføre et endra bedre arrangement neste gang.

Vi håper å se dere alle og mange flere organisasjoner og journalister i Bodø sentrum neste vår!

2024 © Bodø frivilligsentral