Bodø ønsker Sykkelturen Nordkapp - Arendal velkommen 30. mai

Norges Frivilligsentraler inviterer i samarbeid med en rekke andre organisasjoner til en nasjonal sykkeltur gjennom hele landet for å markere og feire Frivillighetens år 2022! Sykkelturen startet på Nordkapp 21. mai, og ender opp i Arendalsuka i august.

Etappen i Bodø arrangeres av Bodø Frivilligsentral, med start kl. 14 fra Nord Universitet og målgang utenfor Jektfartmuseet rundt kl. 15. 

Sykkelturen består av 6 såkalte rickshaws (sykkeldrosjer). Som syklister / piloter i Bodø deltar blant annet varaordfører Ola Smeplass, direktør André Wallan Larsen fra Bodø2024, Stephen Fu fra Shirley-stiftelsen, Statssekretær Aleksander Øren Heen fra Miljødepartementet og Generalsekretær Line Henriette Holten fra Tekna.

Våre passasjerer for dagen er spesielt inviterte frivillige som fortjener en ekstra påskjønnelse.

Ved museet avslutter vi med en hyggelig stund i fellesskap, underholdning og gratis vafler og kaffe servert av vår fantastiske samarbeidspartner Malik fra Joker i Parkveien.

Ta med deg sykkelen og hjelm, og møt opp ved universitetet 13.50, sammen sykler vi for et inkluderende lokalsamfunn.


Med oss har vi mange flotte piloter, passasjerer og frivillige som ønsker å sykle sammen for å markere at 2022 er Frivillighetens år.

Sammen skal vi sykle, for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn.

Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen.


Bli med og sykle sammen med oss!


Arrangør: Bodø Frivilligsentral, Sykkelturen 2022, Norges Frivilligsentraler

2024 © Bodø frivilligsentral