Alzheimer og pårørendesjokket i Stormen bibliotek onsdag 14. september

Har noen nær deg fått alzheimer? Har du utfordringer i rollen som pårørende? Savner du oversikt? Nasjonalforeningen Bodø Demensforening inviterer i samarbeid med Human-etisk Forbund i Salten og Stormen bibliotek til et åpent arrangement onsdag 14.9. kl. 19.00.

Foredragsholderne Gisle Erlien og Randi Kveine, forfatterne bak boka "Pårørendesjokket GPS for Alzheimer-pårørende", havnet i pårørenderollen for mange år siden, og måtte lære underveis. De savnet veiledning om alt fra sykdomsforståelse og juridiske spørsmål til å håndtere egne følelser.

Boka er basert på deres erfaringer som pårørende. Den forteller om hverdager med en alzheimerrammet i familien og byr på praktiske råd og strategier for å overleve. Verktøyene og rådene er nyttige for pårørende generelt. De har nå mottatt stipend fra Faglitterært fond for å skrive lærebok for det profesjonelle hjelpeapparatet om pårørendefokus.

Intervju med forfatterne:  https://www.aldringoghelse.no/viser-andre-parorende-vei/

Om forfatterne:

Randi Kveine er cand.mag., sosionom, pedagog og artist. Dette er hennes tredje bok. Hun er også foredragsholder på feltet kommunikasjon og ledelse.

Gisle Erlien er arkitekt og byplanlegger, med ledererfaring fra flere ulike virksomheter. Han er også forfatter, artist og foredragsholder.

Facebook-linken til arrangementet:  https://facebook.com/events/s/par%C3%B8rendesjokket-gps-for-alzhe/492859809511179/

Norli Glasshuset bokhandel vil selge signerte bøker på arrangementet.

 Arrangementet er gratis, og «først til mølla».

Velkommen!

2024 © Bodø frivilligsentral