Torsdag 14 Oktober 2021
Kl. 16:00 - 17:30, Tusenhjemmet Kultur og kunnskapssenter (Prinsens gt 130)
Eldre Bodøværinger på middag
Med økonomisk støtte fra Statsforvalteren i Nordland, inviterer vi i samarbeid med Tusenhjemmet, Hjemmetjenesten i Bodø kommune og Bodø Røde Kors eldre hjemmeboende på middag.

Formålet med tilskuddet fra Statsforvalteren er å motvirke fysiske og psykiske konsekvenser av sosial isolasjon og å legge til rette for at eldre igjen kan være del av et sosialt fellesskap etter at vaksinasjonen er gjennomført.

I Bodø kommune er det registrert rundt 8810 eldre hjemmeboende over 65 år. Mange av disse er i større eller mindre grad preget av over ett år med koronatiltak og nedstengning av samfunnet.

Fra juni – oktober vil vi derfor invitere inntil 300 eldre hjemmeboende Bodøværinger på middag i Tusenhjemmet Kulturkafe, sentralt plassert i Prinsens gate i Bodø sentrum med lett tilgang med heis for de som ikke er så gode til beins.

Middagene tilbys en fast dag i uka, med utvidet åpningstid og forhåndsbestilling av bord begrenset oppad til 30 personer per middag. Kafeen vil i utgangspunktet også være åpen for andre betalende gjester (familiemedlemmer, venner eller andre besøkende) så lenge det er plass i henhold til de til enhver tid gjeldende smittevernreglene.

Tilbudet tilbys kun en gang per person, og dekker mat og drikke (ikke alkoholholdige drikkevarer) inntil kr. 250 per kuvert . Frivillige som ledsager de eldre betaler ikke egenandel.

Transport til og fra Tusenhjemmet (taxi eller egen bil) dekkes etter regning inntil kr. 500,-.

For påmelding eller nærmere informasjon, kontakt:

Daglig leder Knut S. Brinchmann i Bodø Frivilligsentral, knut.store.brinchmann@bodo.kommune.no

Frivillighetskoordinator Cecilie Haugseth, Tusenhjemmet, cecilie.haugseth@tusenhjemmet.no

Påmelding er stengt
2024 © Bodø frivilligsentral